PRVA STRANICA | kako dJeluje | izjave KORISNIKA | NAJČEŠĆA PITANJA | nARUČIVANJE
povećanje penisa

Kako djeluje flaster Magna-RX Patch?

 

Kako funkcionira penis?

Tijelo penisa se sastoji od tri erektilna tijela: lijevo i desno šupljikavo (lat. corpus cavernosum) te jedno spužvasto (lat. corpus spongiosum) koja se u vrijeme erekcije ispune krvlju. Sva tri tijela obavijena su vezivnom ovojnicom koja se naziva Buckova fascija. Ta se tijela pri seksualnom uzbuđenju značajno povećaju zbog pojačanog priljeva krvi.

povećanje penisa povećanje penisa

Krvne žile, koje se nalaze u penisu primaju naredbe iz mozga da se opuste, prošire i propuste krv. Kako krv nadire u šupljikavo erektilno tijelo, prazan prostor se širi i stvara pritisak na žile koje služe za otjecanje krvi. Taj pritisak zatvara krvne žile i sprječava otjecanje krvi. Budući da više krvi dolazi u penis, nego što otječe, penis se ukrućuje i nastaje erekcija.

Cilj Magne-RX

Jest povećanje dotoka krvi te istovremeno povećanje rastezljivosti vezivne ovojnice. Magna-Rx Vam pomaže rastegnuti vezivnu ovojnicu, povećati njezinu elastičnost te time povećati i Vaš penis.

Magna-RX Patch su maleni kožni flasteri s velikom koncentracijom, koje diskretno nalijepite na svoje tijelo. Kada je Magna Rx Patch namješten, možete se opustiti – Vaš posao je završen. Odličan sistem Magna Rx Patch automatski preuzima posao.

Za razliku od tableta ili kapsula koje se moraju probavljati, napredna tehnologija Magna-RX Patch-a šalje aktivne sastavke direktno u krvotok. Magnin ekskluzivni, zakonski zaštićen znak Growth Release System (tehnologija kožnog flastera) osigurava stalan 100% siguran dotok sastojaka, dok se flaster potpuno ne iskoristi. Nakon 3 dana flaster jednostavno zamijenite s novim Magna-RX Patchom te će se povećavanje jednostavno nastaviti.

Vaš će se penis povećavati i dok spavate!

Magna-RX Patch je znanstveno dokazan izum koji Vam pomaže povećati i očvrstiti Vaš penis, brzo i sigurno, bilo kada i bilo gdje čak i dok spavate. Svaki flaster sadrži najsvježije i najučinkovitije biljke iz cijelog svijeta. Najbolje pri tome je da s automatskim sistemom Magna-RX Patch ne trebate paziti kako biste dobili željene centimetre, već ćete ih osjetiti pri prvoj upotrebi.

Erekcija nastane kada krv dođe u mišić »bulbocavernosus« u unutrašnjosti penisa. Kada se taj mišić napuni, penisu se poveća opseg i dužina. Širenjem volumena tih mišića, što flasteri Magna-RX Patch rade, oni mogu zadržati više krvi što rezultira većim i debljim penisom.

Rezultati su individualni, ovisno o pojedincu. Povećanje je isto tako ovisno i o veličini samog penisa prije početka upotrebe Magna-Rx flastera. Možete očekivati rast do 25% od prvobitne veličine Vašeg penisa. Do vidnog rasta penisa dolazi nakon dulje upotrebe od 4-6 tjedana. Korisnici flastera Magna-RX Patch kažu da su potpuno iznenađeni kada primijete kako se njihov penis mijenja i raste... i Vi ćete biti!


povećanje penisa - 1-2-3

Zašto flaster?

Flaster Magna-Rx je ultra koncentrirana formula u malom diskretnom kožnom flasteru. Isto kao i drugi flasteri npr. za odvikavanje od pušenja- Nicotine Patch ili drugi dijetalni flasteri ovaj proizvod upotrebljava naprednu tehnologiju direktnog puta sastojaka u krvotok korisnika. Magna-Rx Patch mješavina sastojaka se odmah apsorbira u krv, time zaobilazi put kroz probavni sustav i odmah počinje djelovati.

Upotreba flastera Magna-RX Patch ne može biti lakša!

Flaster Magna-RX Patch mora biti namješten na područje zadnjice, trbuha, prsnog koša, na suhu kožu bez dlaka. Preporuča se koristiti alkohol kako bi koža bila zaista čista. Flaster svaki treći dan zamijenite s novim.
Jednostavno poput običnog flastera. Stavite ga i zaboravite na njega! Nosite ga u krevetu, na poslu, kada idete van, ustvari bilo kada!
Rezultati koje ćete postići koristeći flaster Magna-RX Patch su trajni!

Kako djeluje flaster Magna-Rx?

Većina muškaraca primijeti početan rast penisa u roku od 30 dana. Neki su osjetili promjene već nakon tri tjedna. Flaster Magna-Rx stimulira i povećava erektilna tijela u penisu, kako bi mogla zadržati više krvi pri erekciji, čime se povećava i Vaš penis. Pri seksualnom uzbuđenju Vaš mozak proizvodi hormon i šalje naredbe tijelu da pošalje krv u penis, koja ispuni erektilna tijela spongiosum i cavernoso te probudi receptore za užitak. Kad se to dogodi, postigli smo erekciju. Penis sadrži spužvasto tkivo, koje upija krv, a kao posljedica upijanja dolazi do otvrdnuća. Rezultat je erekcija. Magna-Rx stimulira stanice slično kao i aparati za bodybuilding, te stvara novi sloj stanica preko starog. Dok spavate Vaše se stanice odmaraju i obnavljaju te razvijaju u veće i jače. Cilj Magne-Rx je povećati broj krvnih žilica i istovremeno povećati rastezljivost vezivne ovojnice.

Svaki muškarac će drugačije odreagirati na Magna-Rx flastere, a iskustvo nam je pokazalo da će većina muškaraca u roku od 3-6 tjedana primijetiti osjetilne i vidne promjene.

Rezultati koje ćete postići koristeći flaster Magna-RX Patch su trajni!Copyright 2006 RX-Flaster.com. | Kontakt